ONZE ARTIEST Onizbar

Onizbar laat zich inspireren door zijn eigen ervaringen, vluchtige momenten vastgelegd op de hoek van een straat in de hoofdstad of een bijzondere ontmoeting. Zijn handtekening verbeeldt de sterke identiteit van een enkelvoudig personage; hij weigert ook elke categorisering en geeft zijn eigen definitie van zijn stijl: de ‘gangst’art’ of ’thug’art’ voor vrienden.

Zijn werken kenmerken zich door een sterk contrast tussen de scherpe zwarte lijnen die het onderwerp vormen, en hij walst alles in een explosie van abstracte kleuren of in de vorm van kleine punchlines recht uit zijn hoofd.

ONZE ARTIEST Henry Escobar

De Spaanse kunstenaar Henry Escobar studeerde Toegepaste Kunsten en perfectioneerde zijn schilder- en tekenvaardigheden door studio’s te bezoeken. Snel ontwikkelen van een realistische en figuratieve stijl, zijn rating blijft stijgen.

Persoonlijke tentoonstellingen: Madrid, Barcelona, Brussel, Miami, Londen, Parijs, Genève, Lausanne, Lyon, Belfort, Deauville, Nice, Dijon, Monaco.

Uniek werk. Certificaat van echtheid inbegrepen. Techniek: Palet mes acryl schilderij met grote dikte op linnen doek, gemonteerd op verstelbare houten brancard. Beschermd door een laag anti-UV vernis.

ONZE ARTIEST Gabriele Boccia

De diverse technieken die Gabriele Boccia gebruikt is een uiting van idealisme, emotie en dat toont zich in begrijpende kunst. Een inspiratie voor velen.Hij heeft een aantal prijzen ontvangen voor diverse tentoonstellingen in diverse steden van Italië.Zijn werken zijn ook terug te vinden in privé collecties in Italië, Duitsland, Koeweit, Nederland en Spanje.